Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Røros Insulated Jacket - ID: A005929

kampagne

BergansRøros Insulated Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Røros Insulated Jacket fra Bergans

Gå rundt i byen, til og fra arbejde eller tag til hytten i den bedste stil med fuld komfort. Røros Insulated Jacket er designet i et samarbejde mellem den norske Bergans og materiale specialisten Pontetorto, og den gør brug af en unik uld-on-uld design, der holder dig varm, tør og beskyttet fra det øjeblik du tager den på. Det quiltede yderstof er ikke kun vindtæt, men også meget vandafvisende. Uldforet giver dig en dejlig varme. Specifikationer:
Quiltet jakke af vindtæt og vandafvisende uld
Foret med høj effektivt uldforing
YKK lynlås
Vindfang med skjulte trykknapper
Forlommer med sideindgange, inderlommer og brystlommer
Reguleringer manchetter og talje
Materiale: Shell: 70% uld, 25% polyester, 5% Kashmere. Quiltfor 100% polyester Foer: 50% uld, 50% polyester
Vægt: 1050 gram (størrelse L)
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Forårsjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!