Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Røros Insulated Lady Coat - ID: A005928

kampagne

BergansRøros Insulated Lady Coat

Størrelseguide Mere info

Mere om Røros Insulated Lady Coat fra Bergans

Gå rundt i byen, til og fra arbejde eller gå til hytten i den bedste stil med fuld komfort. Røros Insulated Lady Coat er udviklet i et samarbejde mellem den norske Bergans og materiale specialisten Pontetorto, og den gør brug af en unik uld-på-uld design, der holder dig varm, tør og beskyttet fra det øjeblik du tager den på. Det quiltede yderstof er ikke kun vindtæt, men også meget vandtæt. Uld foringen giver dig en dejlig varme og gør så du virkelig kan kæle dig ind i frakken uanset vejret. Specifikationer:
• Quiltet frakke af vindtæt og vandafvisende uld
• Foret med høj effektiv uld for
• YKK lynlåse
• Storm flap med skjulte trykknapper
• Front lommer med sideindgange og brystlommer
• Justeringer i manchetter og talje
• Materiale: Shell: 70% uld, 25% polyester, 5% Kashmere. Quiltfor 100% polyester For: 50% uld, 50% polyester
• Vægt: 1140 gram (størrelse M)
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!