Sandungen 35L - ID: A005607

kampagne

BergansSandungen 35L

Mere info

Mere om Sandungen 35L fra Bergans

Tag en træningstur om morgenen og direkte til arbejde, og få det med du har brug for, med hjem igen. Sandungen 35L fra Bergans er en fin fin rygsæk til aktive mennesker, i en ren klassisk design uden skrigende farver. Rygsækken er let, komfortabel og har et polstret rum til din computer. Sandungen har en polstret ryg, der er let og giver god støtte. Beslag til cykellygter og masser af rum og lommer. Til arbejde, fritid eller begge dele. Sandungen er med dig hele tiden.
Funktioner:
• Let og komfortabel polstret bagpanel
• Topadgang med lynlås
• Indvendig lynlås lomme, god til småting
• Lomme til laptop
• Bærehåndtag
• YKK-lynlås
• Volume: 35 liter
• Vægt: 780 gram
• Velegnet til dem, der er 160-195 cm lange
• Materiale: 900D polyester lærred
Egenskaber for Sandungen 35L:
Rumfang: 35 L
Vægt: 780 g
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Hverdagsrygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!