BergansSirdal Lady Pant

  Sirdal Lady Pant - ID: 1303

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Sirdal Lady Pant fra Bergans

  Skridt efter skridt holder Sirdal pants fra Bergans dine ben friske og ivrige for flere narrestreger. De er lavet til at modstå både hårde stigninger og nedafgang med pulver sne. Membranen Dermizax TM NX holder dig tørre og beskyttet mod vind og vand. Dette er et par lette tekniske bukser i 3-lags Dermizax TM NX med 4-vejs stretch. Membranen holder bukserne helt vind-og vandtæt, mens deres evne til at væge væk fugt er på sit højeste. Så er du på udkig efter et par bukser, der er på det meste, har du fundet det rigtige sted.

  Specifikationer:
  • Høj talje i ryggen og fastgørelsespunkter til at sætte en jakke fast.
  • Aftagelige og justerbare seler
  • Front-og baglommer
  • Ventilationsåbninger på ydersiden af lårene og lynlås fra knæet og ned
  • Formsyede knæ og forstærkninger på indersiden af benene
  • Velcro ved anklerne
  • Snedamasker med krog til fastgørelse i støvler 
  • Laserskåret og svejsede dele
  • Recco ® reflektor og reflekterende logo

  Materiale: 3-lags Dermizax TM NX: 100% polyester
  Størrelser: Dame XS-XL
  Vægt: Damestørrlse str. M: 755 g
  Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

  Mere fra Bergans

  Se alle Skalbukser

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!