Sirdal Lady Pant - ID: 1303

kampagne

BergansSirdal Lady Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Sirdal Lady Pant fra Bergans

Skridt efter skridt holder Sirdal pants fra Bergans dine ben friske og ivrige for flere narrestreger. De er lavet til at modstå både hårde stigninger og nedafgang med pulver sne. Membranen Dermizax TM NX holder dig tørre og beskyttet mod vind og vand. Dette er et par lette tekniske bukser i 3-lags Dermizax TM NX med 4-vejs stretch. Membranen holder bukserne helt vind-og vandtæt, mens deres evne til at væge væk fugt er på sit højeste. Så er du på udkig efter et par bukser, der er på det meste, har du fundet det rigtige sted.

Specifikationer:
 • Høj talje i ryggen og fastgørelsespunkter til at sætte en jakke fast.
 • Aftagelige og justerbare seler
 • Front-og baglommer
 • Ventilationsåbninger på ydersiden af lårene og lynlås fra knæet og ned
 • Formsyede knæ og forstærkninger på indersiden af benene
 • Velcro ved anklerne
 • Snedamasker med krog til fastgørelse i støvler 
 • Laserskåret og svejsede dele
 • Recco ® reflektor og reflekterende logo

Materiale: 3-lags Dermizax TM NX: 100% polyester
Størrelser: Dame XS-XL
Vægt: Damestørrlse str. M: 755 g
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skalbukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!