Slingsbytind Down Lady Jacket - ID: A012323

BergansSlingsbytind Down Lady Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Slingsbytind Down Lady Jacket fra Bergans

Meget let og komprimerbar dunjakke, specielt udviklet som et ekstra lag eller overjakke på topture. Varm nok kolde dage, let nok at bære i din rygsæk. Slingsbytind er en del af Bergans "Slingsby serie", som består af ski touring og bjergbestigning i overlegne funktionalitet, lette vægt og premium holdbarhed der er perfekt afbalanceret. Stof
Vind og vandafvisende PERTEX® Micro stof. Lav vægt og minimal emballage volumen.
Produktet indeholder bluesign® godkendte stoffer.
Hætte
Fast, tætsiddende hætte med ekstra høj krave for bedre varmeisolering.
Ventilation
Nej
Lommer
Forlommer, brystlomme og inderlomme. Indvendig lomme fordobler som en kompression lomme. Designet sikrer, at forlommer ikke interfererer med en klatresele.
Ekstra funktioner
Mindre dun i hætten og mere i de steder, hvor kroppen har brug for mere varme. Elastisk manchet. En hånds greb til elastiksnøre forneden. Forlænget ryg.
Anvendelser
Specielt designet til ski touring og bjergbestigning. Også velegnet til freeride, vandreture, udendørs, alpint, telemark, livsstil og rejser.
Stof: PERTEX® Microlight: 100% polyamid (nylon)
Dun: 90:10. Fyld volumen: 700 Cuin. Gennemsyet.
Størrelser: Dame XS-XL
Vægt: Dame Str S: 345g
Fyldvægt: Women Size S: 100g
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Vinterjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!