BergansSlingsbytind Down Lady Jkt W/H

kampagne

  Slingsbytind Down Lady Jkt W/H - ID: A012321

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Slingsbytind Down Lady Jkt W/H fra Bergans

  Meget let og komprimerbar dunjakke, specielt udviklet som et ekstra lag eller overjakke på topture. Varm nok kolde dage, let nok at bære i din rygsæk. Slingsbytind er en del af Bergans "Slingsby serie", som består af ski touring og bjergbestigning i overlegne funktionalitet, lette vægt og premium holdbarhed der er perfekt afbalanceret. Stof
  Vind og vandafvisende PERTEX® Micro stof. Lav vægt og minimal emballage volumen.
  Produktet indeholder bluesign® godkendte stoffer.
  Hætte
  Fast, tætsiddende hætte med ekstra høj krave for bedre varmeisolering.
  Lommer
  Forlommer, brystlomme og inderlomme. Indvendig lomme fordobler som en kompression lomme. Designet sikrer, at forlommer ikke interfererer med en klatresele.
  Ekstra funktioner
  Mindre dun i hætten og mere i de steder, hvor kroppen har brug for mere varme. Elastisk manchet. En hånds greb til elastiksnøre forneden. Forlænget ryg.
  Anvendelser
  Specielt designet til ski touring og bjergbestigning. Også velegnet til freeride, vandreture, udendørs, alpint, telemark, livsstil og rejser.
  Stof: PERTEX® Microlight: 100% polyamid (nylon)
  Dun: 90:10. Fyld volumen: 700 Cuin. Gennemsyet.
  Vægt: Dame Str S: 345g
  Fyldvægt: Women Size S: 100g
  Egenskaber for Slingsbytind Down Lady Jkt W/H:
  Fill Power: 700 CUIN
  Vandtæt: Nej
  Vægt: 390 g
  Hovedmateriale: Syntetisk
  Hætte: Fast
  Antal lommer: 4 stk
  Vindtæthed: Ja
  Pakkepose inkluderet: Nej
  Polstring: Gåsedun
  Andel dun: 90 %
  Andel fjer: 10 %
  Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

  Mere fra Bergans

  Se alle Dunjakker

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!