BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Storebjørn Pant - ID: 1216

kampagne

BergansStorebjørn Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Storebjørn Pant fra Bergans

Bergans Store Bjørn bukser hjælper dig med at holde temperaturen på det rette niveau, så du kan fokusere på at nå dit mål. Dette er et par veldesignede funktions bukser lavet af tre-lags Dermizax NX. Dermizax er et avanceret membran, som nu er her i sin seneste version med meget gode resultater i form af beskyttelse mod vand og vind, samt åndbarhed. Store Bjørn er designet for ophold i alpint terræn, og gerne ophold med en høj grad af fysisk aktivitet. Bukserne beskytte dig mod fugt, både for at danne en effektiv barriere for det, der kommer udefra, og ved at slippe det som kommer indefra, ud. Prisbelønnet membran Dermizax NX giver dig den komfort og beskyttelse, du ønsker, og masser af smarte funktioner gør dette til et par bukser, du kan stole på. Fremstillet i 4 -vejs strækstof til at give dig fuld bevægelsesfrihed.

Specifikationer:
Lårlommer med indersiden af net for at forbedre åndbarheden
Lynlås ventilation fra livet og ned, kan åbnes på bagsiden
Bøjede knæ og forstærkede indvendige ben
Velcro lukning ved taljen, bæltestropper og skjulte løkker til seler
Velcro lukning på lår og ankler, aftagelige gaiters, kroge til fastgørelse til støvler
Recco® reflektor og reflekterende log

Materialer: Dermizax TM NX
Yderstof: 100% polyamid (nylon)
Inderstof: 100% polyester
Membran: Dermizax TM NX
Størrelser: Herre S-XXL
Vægt: Herre L: 715 g
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skalbukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!