Storen Pant - ID: A012292

BergansStoren Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Storen Pant fra Bergans

Vandtæt og vindtæt buks med god åndbarhed og maksimal bevægelsesfrihed. Storen er et par lette bukser designet til skiløb og klatring i de høje bjerge. Storen er en af beklædningsgenstande i Bergan Slingsby serie bestående af topptur- og bjergbestigning tøj. Letvægts, overlegen funktionalitet og holdbarhed karakteristika tøjet i kollektionen. Herremodel Materialeegenskaber
3-lags Dermizax® NX med 2-vejs stretch. Vandtæt og vindtæt med fremragende åndbarhed. Lav vægt og minimal emballage volumen.
Damask
Fast indvendig gamache med stretch mesh for øget bevægelsesfrihed. Friktions belægning indvendigt og velcro. Bæltestropper til fastgørelse af gamache bånd (sælges separat).
Ventilation
Ventilation lynlås fra livet og ned
Lommer
Benlomme med ekstra lomme indeni sender / modtager (lavine sender). Lommen er placeret så langt nede på låret som muligt, for ikke at begrænse den frie bevægelighed og for at forhindre interferens mellem en sender / modtager. Lille løkke i lommen til at holde en sender / modtager.
Ekstra funktioner
Aftagelige, justerbare seler. Bukseben beskåret på forsiden til en bedre pasform med støvler. Justerbarbar talje med velcrobånd (ekstra bredde for optimal ventilation i varmt vejr). Bøjede knæ. Forstærkede sektioner på anklerne. Reflekterende logo.
Anvendelsesområder
Specielt designet til ski touring og bjergbestigning. Også velegnet til freeride, vandreture, udendørs, alpint og telemark.
Materiale: 3-lags Dermizax®NX: 100% polyamid
Vægt: 610 gram (størrelse L)
Egenskaber for Storen Pant:
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst i buksebenet: Ja
Membran: Dermizax
Vægt: 610 g
For: Uforede
Membranteknik: 3-lags
Antal lommer: 1 stk
Stretch: Nej
Forstærket områder: Ja
Bib: Nej
Seler: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skalbukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!