Storm Insulated Kids Jacket - ID: A035375

kampagne

BergansStorm Insulated Kids Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Storm Insulated Kids Jacket fra Bergans

Storm Insulated Kids Jacket er en foret 2-lagsjakke fra Bergans til børn, der passer perfekt om vinteren. Jakken er polstret og lavet af vand og vindtæt Bergans Element Active®, der ånder, så dit barn forbliver tørt, varmt og behageligt, selv i rigtig køligt vintervejr. • Refleksbånd på ærmer og ryg.
• Front flap med skjulte trykknapper.
• Enhånds elastisk justering nederst.
• Udvidet rygstykke
• Refleksbånd på lynlåsskyderen.
• Materiale: 2-lags Bergans Element Active®: 100% polyamid
• Foring: Bergans ArcticInsulation: 100% polyester
Egenskaber for Storm Insulated Kids Jacket:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Vægt: 525 g
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 10 000 mm
Åndbar evne: 10 000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Nej
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Efterårsjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!