Stranda Lady Pant Tall - ID: A006066

BergansStranda Lady Pant Tall

Størrelseguide Mere info

Mere om Stranda Lady Pant Tall fra Bergans

Stranda Pants fra norske Bergans er et par all-round ski bukser, der passer til de fleste vinter aktiviteter. Det er klart, vand-og vindtætte, og lavet af 2-vejs strækstof for at give dig større bevægelsesfrihed. Specifikationer:
2-lags Dermizax NX 2-vejs strækstof
Vand-og vindtæt med god åndbarhed
Bukserne har Fieldsensor, en svedtransporterende indvendig foring af net, der gør så de føles tørrere og mere behagelige
Faste integrerede gamacher
Ventilationsåbninger på indersiden af lårene, med lynlås
Forlommer og ben lommer
Aftagelige seler
High-cut i ryggen. Bæltestropper
Bøjede knæ med aftagelig varmende foring omkring knæet
Lynlås i buksebenene, fra knæet og ned
Forstærkninger på indersiden af benet og velcro i buksebenet
Specielt beregnet til alpint og Telemark skiløb, men fungerer lige så godt på freeride og ski touring
Materiale: 2-lags Dermizax NX: 100% polyester
Vægt: 765 g
Dette er den version af Strand Lady Pants med lidt længere ben, se venligst vores størrelsesguide for yderlige oplysninger.
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skibukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!