Stryn Jacket - ID: 1380

BergansStryn Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Stryn Jacket fra Bergans

Med skijakken Bergans Stryn du kan nyde skibakken i fuld komfort. Jakken er designet til krævende aktiviteter i en alpine miljø, og gør sit arbejde med flyvende farver uanset om du er på vej op eller ned. Den prisbelønnede membran Dermizax TM NX vil holde dig tør ved at give vind og vand beskyttelse, mens dens svedtransporterende evne er på sit højeste.

Dette er en teknisk jakke lavet af 3-lags Dermizax TM NX. Materialet kommer her her i sin tredje generation og er blandt de bedste, der er, når det kommer til kombinationen af vejr beskyttelse og åndbarhed. Derudover kombinerer jakke dets beskyttende evne til at blive lavet af fire-vejs stretch, så du har fuld bevægelsesfrihed i alle situationer.

Designet er udført i betragtning af at de forreste lommer skal være tilgængelige, selv når du bærer en rygsæk. Jakken kan også sættes sammen med bukserne Sirdal eller Sirdal Isolated fra Bergans. Med den elastiske kobling mellem bukser og jakke, får du en dragt der dækker helt, som klarer dyb pulversne overalt.

Specifikationer:
 • Lange ventilationsåbninger under ærmerne, lynlås
 • Recco reflektorer
 • Fast hætte designet til brug med hjelm
 • Aftagelig sne lås
 • Forlommer, brystlomme, inderlomme, liftkort lomme og lomme til briller med linse klud
 • Lommer af mesh stof for at minimere påvirkningen af fugt transport proces
 • Laserskåret og svejsede dele
 • Udvidet rygstykke

Materiale: 3-lags Dermizax TM NX: 100% Polyester
Størrelser: Herre S-XXL
Vægt: Herre str. L: 770 g
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Toptursjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!