Stryn Lady Jacket - ID: A005925

BergansStryn Lady Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Stryn Lady Jacket fra Bergans

Med Stryn Lady Jacket fra norske Bergans, kan du nyde i fuld komfort. Denne jakke er designet til hårde opgaver i alpine omgivelser, og gør sit arbejde fornemt, uanset om du er på vej op eller ned. Det prisbelønnet membran Dermizax NX vil holde dig tør ved at give god vind og vand beskyttelse, mens dens svedtransporterende evne er på sit højeste.

Dette er en teknisk jakke lavet af 3-lags Dermizax NX. Materialet kommer her i sin tredje generation, og er blandt de bedste, der er, når det kommer til kombinationen af vejr beskyttelse og åndbarhed. I tillæg til denne jakke kombinerer den sin beskyttende evne med at være lavet af 4 -vejs strækstof, så du har fuld bevægelsesfrihed i alle situationer.

Designet er udført i betragtning af at de forreste lommer skal være let tilgængelige, selv når du bærer en rygsæk. Jakken kan også være forbundet med bukserne Sirdal eller Sirdal Insulated fra Bergans. Med den elastiske kobling mellem bukser og jakke, får du en dragt der dækker helt, uanset snedybde.

Specifikationer:
Lange ventilationsåbninger under ærmerne, med lynlås
Recco reflektorer
Fast hætte designet til brug med hjelm
Aftagelig snelås
Forlommer, brystlomme, inderlomme, liftkorts lomme, og Google lomme med linse klud
Lommer i net til at minimere påvirkningen af fugt transporten
Laserskåret og svejsede detaljer
Forlænget bagstykke

Materialer: 3-lags Dermizax NX : 100% Polyester
Vægt: Dame str. M: 670 g
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Toptursjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!