Super Lett Lady Jacket - ID: A008180

BergansSuper Lett Lady Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Super Lett Lady Jacket fra Bergans

Den populære Super Lett Jacket fra Bergans, i en nyere model. Jakken er en vandtæt regnjakke med lav vægt og minimal emballage volumen. Det er lavet af åndbart 3-lags Dermizax® materiale. Med fast hætte, 2-vejs lynlås og en frontklap. Største forskel fra den tidligere model er pasformen, med skræddersyede partier, der også giver en bedre bevægelsesfrihed.


Specifikationer:
Materiale: 100% polyester
Vægt: 400 g
Tre-lags Dermizax® materialet
Reflekterende logo
Justerbare ærmer
Frontlukning med tryk knapper
Løbegang for neden
Forlænget ryg
Vind- og vandtæt
Ventilations lynlåse
Fast, justerbar hætte
Damemodel
Egenskaber for Super Lett Lady Jacket:
Membran: Dermizax
Vægt: 400 g
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Membranteknik: 3-lags
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skaljakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!