Super Lett Lady Pant Short - ID: 1288

kampagne

BergansSuper Lett Lady Pant Short

Størrelseguide Mere info

Mere om Super Lett Lady Pant Short fra Bergans

Dette er et par tynde og fleksible 3-lags damer bukser, fremstillet af DermizaxTM. Et perfekt par bukser til at bringe på turen, der tager meget lidt plads i din pakning, men virker lige så godt som regn bukser på svampeturen eller på vej til arbejde.
Med sine forstærkninger forneden og lynlås op til knæene bliver Bergans Super Lett Lady Pant både holdbare og nemme at sætte på, og en given kammerat på dit næste eventyr.

Specifikationer for Super Lett Lady Pant:

Damemodel
Letvægts, tekniske bukser lavet af vandtæt, vindtæt og åndbar 3-lags DermizaxTM
Lav vægt og lille pakkestørrelse
Bæltestropper, elastik i taljen
Forstærkning nederst i bukseben og lynlås åbning fra knæene og nedefter.
Elastiske manchetter ved anklen og skridsikker elastisk og små kroge til fastgørelse af sko eller støvle.
Vægt: Str L: 285 gr.
Materiale: 3-lags DermizaxTM: Shell: 100% polyester, foring 100% polyamid (nylon)

Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skalbukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!