Super Lett Pant Long Zip - ID: 1284

BergansSuper Lett Pant Long Zip

Størrelseguide Mere info

Mere om Super Lett Pant Long Zip fra Bergans

Dette er et par tynde og fleksible 3-lags dame bukser, lavet af Dermizax TM. En perfekt par bukser til at tage med på tur, der tager meget lidt plads i din pakning, men kan bruges som regnbukser på svampeturen eller på vej til arbejde. Denne version har en lynlås hele vejen fra taljen til anklerne. Med forstærkninger forneden og lynlås op til taljen, så bliver Bergans Super Lett Pant både holdbare og smidige at tage på, og en given følgesvend på dit næste eventyr.

Egenskaber for Super Lett Pant Long Zip:
Herremodel
Letvægts, tekniske bukser lavet af vandtæt, vindtæt og åndbar 3-lags Dermizax TM
Den har lav vægt og lille pakkestørrelse
Bæltestropper, elastik i taljen
Forstærkning på ankler og lynlås åbning fra livet og ned.
Elastiske manchetter på anklen og anti-slip elastisk, og små kroge til fastgørelse af sko eller støvle.
Lynlås fra talje til bukseben
Vægt: størrelse L: 320 gr
Materiale: 3-lags Dermizax TM: Shell: 100% polyester, foring 100% polyamid (nylon)
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skalbukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!