Torfinnstind Lady Jacket - ID: A030402

kampagne

BergansTorfinnstind Lady Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Torfinnstind Lady Jacket fra Bergans

Torfinnstind Lady Jacket er en meget let og komfortabel soft shell hybrid jakke fra Bergans med yderligere vind- og vandafvisende softshell materiale i udsatte områder. Jakken har 4-vejs stretch for bevægelsesfrihed og fjerner effektivt fugt fra kroppen. Damestørrelser Med sin lille pakkestørrelse er jakken perfekt til at bære med i rygsækken. Torfinnstind er inkluderet i Bergans Slingsby serie, som består af produkter til skiture og bjergsport med høj funktionalitet, lav vægt og fremragende holdbarhed i perfekt balance. Slingsby giver dig præcis, hvad du har brug for. Ingen unødvendige detaljer!
Materialer:
Kvalitet 1: 94% polyester / 6% spandex (Spandex)
Kvalitet 2: 86% polyamid (nylon) / 14% elastan (Spandex)
Egenskaber for Torfinnstind Lady Jacket:
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Nej
Antal lommer: 3 stk
Stretch: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Softshelljakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!