Trollhetta 95 - ID: A059754

BergansTrollhetta 95

Mere info

Mere om Trollhetta 95 fra Bergans

Med Trollhetta 95 fra Bergans får du to rygsække i en! En integreret del af rygsækkens 95 liter består af en aftagelig og komprimerbar dagrygsæk. Meget brugbart, når du får lyst til at udforske omgivelserne omkring basecampen. Trollhetta V5 95 er udstyret med det nye Spine2-bæresystem. Dette er en opdateret version af det prisbelønnede Spine®. Den store nyhed ved Spine2 er muligheden for nemt at justere rygsækkens ryglængde (QuickAdjust PRO). En bedre justeret rygsæk gør det mere effektivt og behageligt at bære. Rum i alle størrelser er altid praktiske, og Trollhetta V5 95 er ingen undtagelse. Et stort antal stropper og fastgørelsespunkter på ydersiden af rygsækken gør det nemt at fastgøre ekstra udstyr. At frontåbningen har en hel lynlås er en stor fordel, når du vil organisere pakningen hurtigt.
Bæresystem

Det helt nye og fleksible Spine2-bæresystem følger kroppens bevægelser og giver overlegen komfort. QuickAdjust PRO-systemet gør det muligt at justere torsolængden. Justerbare top strammere. Blødt, behageligt og åndbart luftnet på sele og hoftebælte. Skulderstropper polstret med Dual Density-skum. Hoftebæltet strammes ved at trække stropperne fremad. Justerbar brystrem. Fastgørelsespunkter til slædekørsel.

Rygsæk
Traditionel topåbning med snøre, som i kombination med en fuld frontåbning med lynlås giver nem adgang til pakningen. PLUS dagrygsæk, en let, komprimerbar og alsidig rygsæk, inkluderet. Dagrygsækken kan fastgøres foran, opbevares i låget eller bruges separat til kortere udflugter.

 
Toplåg
Aftageligt, flydende og højdejusterbart topstykke med et ydre rum og et indvendigt rum.

Øvrige detaljer
Et stort antal fastgørelsespunkter til vandrestave, isøkse og andet udstyr. Kompressionsstropper i siderne. Justerbar brystrem. Kompatibel med væskesystemer. Bærehåndtag, YKK lynlås. Produktet indeholder bluesign-godkendte® stoffer og detaljer.

Egenskaber for Trollhetta 95:
Køn: Unisex
Rumfang: 95 L
Vægt: 2170 g
Anbefalet maksimal belastning: 30 kg
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Aftageligt toplåg
Front åbning: Ja
Bundåbning: Nej
Integreret regnslag: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!