BergansTrolltind Jacket

  Trolltind Jacket - ID: A005923

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Trolltind Jacket fra Bergans

  Glacier vandreture, ski touring eller alpint skiløb? Trolltind Jakke fra Norske Bergans er det perfekte valg, hvis du har brug for en jakke, der kan håndtere en bred vifte af udendørs aktiviteter. Den er naturligvis vindtæt og vandtæt, og lavet af Bergans skønne yderstof med 2-vejs stretch for at sikre den bedst mulige pasform og bevægelsesfrihed uden overskydende materiale. Den prisbelønnede membran Dermizax NX sikrer, at jakken ånder fint når pulsen stiger, en funktion, som du kan regne med, selv når jakken anvendes ofte. Specifikationer:
  • 2-lags Dermizax NX med 2-vejs stretch
  • Vind og vandtæt med fremragende åndbarhed
  • Foret med Field Sensor, et tyndt fugt ledende net, der gør så jakken føles tørrere end mange andre skal beklædningsgenstande
  • Stor hjelm kompatibel hætte, justerbar og aftagelig
  • Høj skæring i krave, skærm på hætten
  • Lange åbninger til ventilation under ærmerne, med lynlås
  • 2-vejs vandafvisende lynlås
  • Forlommer, brystlommer, ærmelomme og inderlomme. Designet gør, så lommerne kan bruges, selv med rygsæk
  • Aftagelig snefang
  • Isyet Recco reflektor og linse klud til goggles i snor
  • Bøjede ærmer, figursyet manchetter med justering og tilpasning af jakken forneden
  • Forlænget ryg panel
  • Materiale: 2-lags Dermizax? NX: 100% Polyester
  • Vægt: 930 gram (størrelse L)
  Passer
  Specielt designet til alpint og telemark skiløb. Også velegnet til freeride, skiture, bjergvandring i vinter / efterår / forår og andre udendørs aktiviteter.
  Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

  Mere fra Bergans

  Se alle Skaljakker

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!