Tuva HuntPack w/Chair Silent 5 - ID: A008500

BergansTuva HuntPack w/Chair Silent 5

Mere info

Mere om Tuva HuntPack w/Chair Silent 5 fra Bergans

Tuva Hunt Pack fra Bergans er en stor, robust jagt rygsæk med lav lydnivå. Det har justerbare stropper, masser af lommer, aftageligt sæde og integreret system for våben. Stor komfort selv under lange, krævende dage. Specifikationer:
Justerbare skuldrestropper
Integreret fastgørelse/lomme til våben
Flade åndbare skulderstropper
Faste side lommer med lynlås
Aftagelige lommer på hoftebæltet med lynlås
Løkker på hoftebælte til hundesnor
Aftagelig klapstol
Åndbar net på tværs af ryggen og taljebælte
Lavt placeret brystbælte
Masser af fastgørelsespunkter
Volumen: 50 liter
Vægt: 3,20 kg
Bruger Højde: 170-195cm
Støjsvag materiale med vandtæt nylon
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!