Tydal Hip Pack 3L - ID: A008496

BergansTydal Hip Pack 3L

Mere info

Mere om Tydal Hip Pack 3L fra Bergans

Nem talje taske, hvor du kan gemme de ejendele, som du ønsker lige ved hånden. Bergans Hip Pack 3 L er en fantastisk tilføjelse eller alternativ til rygsækken, når du vandrer eller står på ski. Bergans Hip Pack 3 L passer lige så godt på pisterne som på en vandresti. Bæltetaske har et volumen på 3 L og idéen er, at man i den bære alt hvad man behøver have lige ved hånden i løbet af ferien, eventyr eller gåturen.

Bergans Hip Pack 3 L:
Rigeligt bælte med polstret panel vendt mod kroppen for at undgå skav
Stort hovedrum
Vandflaske lomme
Stort top låg
Top og side lommer med lynlås
Lille indvendig netlomme
YKK lynlås
Volumen: 3 L
Vægt: 335 g
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Bæltetasker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!