Uranostind Ins Lady Jacket - ID: A012299

BergansUranostind Ins Lady Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Uranostind Ins Lady Jacket fra Bergans

Meget let jakke i varmeisolerende PrimaLoft® Guld Isolering. Designet som et ekstra lag til brug som jakke på ski touring, eller under en skaljakke til kolde dage. PrimaLoft® Guld isolering holder dig varm, selv når de er våde. Uranostind indeholdt i Bergan "Slingsby serie", som består af ski touring og bjergbestigning i den overlegne funktionalitet, lette vægt og premium holdbarhed er perfekt afbalanceret. Stof 
Vind og vandafvisende PERTEX® Micro stof. Foret med varmeisolerende PrimaLoft® Guld isolering. Lav vægt og minimal emballage volumen. 
Produktet indeholder bluesign® godkendte stoffer. 
Hætte 
- Nej. Ekstra høj, tætsiddende krave med snøre. 
Ventilation lynlås 
- 2-vejs lynlås foran. 
Lommer 
- Forlommer. Jakken kan foldes ind i en af lommerne for at opnå minimal emballage volumen. 
Ekstra funktioner 
- Forlænget ryg. Bøjede ærmer for fri bevægelighed. Elastisk manchet. Elastik forneden.
Anvendelser 
- Specielt designet til ski touring og bjergbestigning. Også velegnet til freeride, vandreture, udendørs, alpint, telemark, livsstil og rejser. 
• Stof: PERTEX® Microlight: 100% polyamid (nylon) 
• Isolering: PrimaLoft® Guld Isolering: 100% Polyester 
Vægt: størrelse S: 280 g
Vægt isolering: 60 g / m² (1.77 oz / m ^) 
Egenskaber for Uranostind Ins Lady Jacket:
Vandtæt: Nej
Vægt: 325 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Nej
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Ja
Pakkepose inkluderet: Nej
Polstring: Syntetisk
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Mellemlagsjakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!