Valdres Light Insulated Vest - ID: A005614

kampagne

BergansValdres Light Insulated Vest

Størrelseguide Mere info

Mere om Valdres Light Insulated Vest fra Bergans

Valdres Light Insulated Vest fra Bergans er vesten, der giver dig den varme du har brug for, når det begynder at blive koldere, uden at for den del tage for meget plads i din pakke. Fungerer perfekt under en skaljakke, eller på ydersiden en tynd vindjakke. Vestens ydre skal er vindtæt og vandafvisende. Den ene lomme fungerer som en pakkepose. • Let, varm teknisk vest
• Vindtæt og vandafvisende yderstof
• Isoleret med Primaloft One foring
• Let og lille pakkestørrelse
• 2 forlommer, den ene kan bruges som en pakkepose for vesten
• Indvendig lomme
• YKK lynlås med beskyttelsesflap på hagen
• Elastiske manchetter på armene
• Materiale: Ydre: Pertex Quantum 100% nylon, For: Primaloft One 100% polyester
• Vægt: 295 gram

Egenskaber for Valdres Light Insulated Vest:
Hovedmateriale: Syntetisk
Vægt: 295 g
For: Letforede
Hætte: Nej
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Nej
Polstring: Syntetisk
Mellemlager: Ja
Overtøj: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!