Vikersund Huge Pant - ID: 3922

BergansVikersund Huge Pant

Størrelseguide Mere info

Mere om Vikersund Huge Pant fra Bergans

Bergan Vikersund Huge Pant er lavet til enhver kørsel på bjerget eller i parken på alle andre tidspunkter, med stil. Bukserne har en dejlig generøs pasform der giver dig fuld bevægelsesfrihed. Åbningsbare ventilationshuller på indersiden af lårene hjælper dig med at holde din temperatur på det rette niveau.
Tekniske bukser lavet af vind-og vandtæt Dermizax. Materialet ånder meget godt og giver god ventilation under anstrengelse.

Specifikationer:
Ventilationsåbninger med lynlås og net på indersiden af lårene
Forstærket indvendigt på benene, bøjede knæ og justerbar bredde ved anklerne med lynlås/kile
Snowgaiter
Bæltestropper og aftagelige seler
Lommer frem, bag og på benene
Materiale: 3-lags Dermizax TM
Yderstof: 100% Polyester
Foer: 100% Polyester
Størrelser: M-XL
Vægt: størrelse L: 840 g
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Skibukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!