Wiglo LT 4 Pers Tent - ID: 6070

BergansWiglo LT 4 Pers Tent

Mere info

Mere om Wiglo LT 4 Pers Tent fra Bergans

Wiglo LT4 er et robust all-sæson telt med masser af plads til 4 personer med bagage. Perfekt til vandreture, en base camp eller familieudflugter. Dette er den nye lidt lettere version af telt, som har fået fine test anmeldelser og udmærkelser. WigloTM er et robust telt, der fungerer godt hele året. Det er skabt til at give 4 personer masser af plads til at være på og har deres bagage let tilgængelige. Teltet har en stor hovedåbning og to mindre på siderne (ideel, hvis du har din hund med). Store ventilationsåbninger med myggenet, stormmåtter og mange barduner. Materialerne er holdbare, så du kan bruge teltet flittigt og have tillid til funktionen i al slags vejr.
Udformningen af teltet er baseret på en traditionel stang i midten, som i en tipi, suppleret med tre stænger (buer) der spænder teltsiderne udad. Det giver masser af brugbar plads inde i teltet. Teltet sælges komplet med et indre telt, men kan også bruges uden, hvis du foretrækker det.

Specifikationer:
 • Målinger yderteltet BxLxH: 400x345x180 cm
 • Målinger indertelt BxLxH: 260x225x160 cm
 • Telt overflade: 10,0 m²
 • Sove overflade: 5,5 m² / 59,2 sq ft
 • Vandsøjletryk, gulv: 5.000 mm
 • Vandsøjletryk ydertelt: 3000 mm
 • Vægt, ydertelt: 4,1 kg (inklusive barduner, pinde / stænger og poser)
 • Vægt indre telt: 2,0 kg
 • Materiale ydertelt: Ribstop Nylon
 • Materiale inder telt: Ribstop Polyester
Egenskaber for Wiglo LT 4 Pers Tent:
Vægt: 6.105 kg
Beregnet til antal personer: 4
Vandsøjletryk oversejl: 3000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 400x345x180
Inner tent dimensions: 260x225x160 cm
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 51 x 27 cm
Antal indgange: 3
Antal teltstænger: 4 st
Antal teltpløkker: 20
Udvendigt teltstof: Nylon
Tykkelse på udvendigt teltstof: 40 D
Gulvstof: Nylon
Tykkelse gulvstof: 70 D
Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
Tykkelse på indvendigt teltstof: 40 D
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Samertelte

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!