Women's Nordmarka Leaf Light Wind Jacket - ID: A132309

BergansWomen's Nordmarka Leaf Light Wind Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Nordmarka Leaf Light Wind Jacket fra Bergans

Kvinders Nordmarka Leaf Light Wind Jacket fra Bergans er en let vindjakke til kvinder. Jakken er lavet af en blanding af genanvendt polyester fra PET-flasker og økologisk bomuld med en PFAS-fri WR, der giver en vindtæt overflade. Den har lav vægt og kan komprimeres i rygsækken, hvilket gør den velegnet til vandreture og udendørsaktiviteter derhjemme.
 • Velcrolukning ved ærmekanterne
 • Lap inden foran lynlåsen
 • Forbøjede albuer for god bevægelsesfrihed
 • Ingen skuldersømme for at undgå hudirritation
 • Forlænget rygstykke
Denne jakke er en del af Bergans-kollektionen Nordmarka - en serie der henter inspiration fra deres klassikere og kombinerer traditionel og moderne design på naturlig vis. Det klassiske look og følelsen er stærkere end nogensinde, og brugen af mere bæredygtige materialer er tydelig. Disse holdbare produkter er designet til alle små hverdagsoplevelser, både ude i naturen og i byen. De tilbyder høj teknisk ydeevne og har en optimal pasform, der sikrer maksimal komfort.

Materiale: 65 % polyester, 35 % bomuld
Egenskaber for Women's Nordmarka Leaf Light Wind Jacket:
Justerbar kant: Ja
Pasform: Normal
Bæredygtighed: bluesign
Vandtæt: Nej
Membran: Nej
Vægt: 480 g
Hovedmateriale: Bomuld/polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 3 stk
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Bergans har rødder i eventyret. Ole F. Bergan opfandt og patenterede den første rammerygsæk allerede i 1908. Vi var med og udrustede Amundsen, som var den første på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning af Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen anden producent kan matche den viden, vi har samlet om ekspeditioner til polarområderne. Det er vores arv og en del af vores historie. Vores lange historie har givet os en uvurderlig viden om, hvordan vi konstruerer tøj og udstyr til ekstreme miljøer. Det er viden, vi bruger, når vi designer telte og soveposer samt vores brede kollektion med tøj til outdoor, skiløb, jagt, lifestyle og til børn og unge.

Mere fra Bergans

Se alle Vandrejakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!