BD 1800 Battery - ID: A067066

Black DiamondBD 1800 Battery

Mere info

Mere om BD 1800 Battery fra Black Diamond

BD 1800 Battery fra Black Diamond er et batteri til alle som passer til vandringen. OBS: Dette produkt kan ikke bestilles til Grønland og Færøerne.
Egenskaber for BD 1800 Battery:
Vægt: 70 g
Batterikapacitet: 1800 mAh
Batterityp: Li Ion
Black Diamond deler de samme oplevelser, som du gør på sten, is og sne, og disse oplevelser inspirerer dem til at gøre det bedst mulige gear til klatrere, skiløbere og udendørsentusiaster. Det, der begyndte med en ambolt og en hammer i en baggård, er nu vokset til en global virksomhed med kontorer på tre kontinenter. Black Diamond er et firma, der ikke kun er for bjergbestigere og skiløbere, men et, der står for ånden i de sportsgrene, vi dyrker idag. Siden 1957 har deres innovative geardesign sat standarden på mange områder. Dette er dels resultatet af engagement, lyst og flid fra et utroligt team af mennesker. Det er også et resultat af, at de selv er klatrere og skiløbere.

Mere fra Black Diamond

Se alle Batterier

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!