Crag Half-Finger Gloves - ID: A068709

kampagne

Black DiamondCrag Half-Finger Gloves

Størrelseguide Mere info

Mere om Crag Half-Finger Gloves fra Black Diamond

De lette, åndbare og slidstærke Crag Half-Finger Gloves fra Black Diamond tilbyder suveræn fingerfærdighed til klatring og Via Ferratas-klatring. Crag-handskerne har nu en opdateret fingerkonstruktion for forbedret holdbarhed og en lavprofil håndledsrem. Unisex.
  • Åndbart meshtøj og polstring til knoer
  • Syntetisk læder i håndfladen og fingre med forstærket pegefinger
  • CE-certificeret i henhold til EN 420 og EN 388 (2131)
Egenskaber for Crag Half-Finger Gloves:
Handskemodel: Femfingerhandske
For: Nej
Aftageligt for: Nej
Udvendigt materiale: Syntetisk
Membran: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
Black Diamond deler de samme oplevelser, som du gør på sten, is og sne, og disse oplevelser inspirerer dem til at gøre det bedst mulige gear til klatrere, skiløbere og udendørsentusiaster. Det, der begyndte med en ambolt og en hammer i en baggård, er nu vokset til en global virksomhed med kontorer på tre kontinenter. Black Diamond er et firma, der ikke kun er for bjergbestigere og skiløbere, men et, der står for ånden i de sportsgrene, vi dyrker idag. Siden 1957 har deres innovative geardesign sat standarden på mange områder. Dette er dels resultatet af engagement, lyst og flid fra et utroligt team af mennesker. Det er også et resultat af, at de selv er klatrere og skiløbere.

Mere fra Black Diamond

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!