Men's Stormline Stretch Rain Shell - ID: A039761

Ny!

Black DiamondMen's Stormline Stretch Rain Shell

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Stormline Stretch Rain Shell fra Black Diamond

Stormline Stretch Rain Shell er konstrueret til at håndtere den værste himmel, og er Black Diamonds mest pålidelige regnjakke til mænd. Ved at kombinere BD.dry Membranen, der er vindtæt og vandtæt med høj åndbarhed sammen med stretchy stof, giver dig en regnjakke til at klare alt vejr samtidig med at du maksimerer bevægelsesfriheden på bjerget. Herrestørrelser.
Stormline Stretch Rain Shell DWR-behandlet ventilation lynlåse under armene for ekstra ventilation. Vandtæt lynlås midt foran og to lynlås sidelommer. Syede kiler på ærmerne giver dig mere bevægelsesfrihed. Justerbar hætte med plads til en hjelm under og justerbar forneden og manchetter til at justere størrelsen og undgå kold luft finder vej i. Når solen kommer ud, kan jakken være stuvet i højre lomme og fastgøres til rygsækken med karabinhage.
  • Membran: BD.dry der er Black Diamond egne membraner og giver vind og vand modstand og åndbarhed
  • Stretch stof til øget holdbarhed og komfort
  • DWR pit lynlås til ventilation
  • Isolerede kiler i underarmene for øget bevægelsesfrihed
  • Justerbar hætte med hjelmplads
  • YKK omvendt lynlås foran med PU belægning = vandtæt
  • Anbringes i højre lomme og fastgjort til rygsækken eller lignende med karabinhage
  • Justerbar nederkant og ærmegab
  • Tilpas: Normal

Materiale: 100% Nylon.
Egenskaber for Men's Stormline Stretch Rain Shell:
Materialevægt: 110 g/m2
Svejsede sømme: Nej
For: Syntetisk
Membran: BD.Dry™
Vægt: 320 g
Hovedmateriale: Nylon
Polstring: Upolstret
Hætte: Fast
Membranteknik: 2,5-lags
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Ja
Justerbar i talje: Ja
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Ja
Reflekser: Nej
Black Diamond deler de samme oplevelser, som du gør på sten, is og sne, og disse oplevelser inspirerer dem til at gøre det bedst mulige gear til klatrere, skiløbere og udendørsentusiaster. Det, der begyndte med en ambolt og en hammer i en baggård, er nu vokset til en global virksomhed med kontorer på tre kontinenter. Black Diamond er et firma, der ikke kun er for bjergbestigere og skiløbere, men et, der står for ånden i de sportsgrene, vi dyrker idag. Siden 1957 har deres innovative geardesign sat standarden på mange områder. Dette er dels resultatet af engagement, lyst og flid fra et utroligt team af mennesker. Det er også et resultat af, at de selv er klatrere og skiløbere.

Mere fra Black Diamond

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!