Moji Charging Station - ID: A024908

Black DiamondMoji Charging Station

Mere info

Mere om Moji Charging Station fra Black Diamond

Moji Charging Station er en kombineret lanterne og bærbar oplader til opladning en tre håndholdte enheder via USB samtidigt. Moji Charging Station lyser 14 meter omkring sig selv med sine 250 lumen og ideel campingtur. En Quad Power LED
• Unik lysdæmper
• Tre USB-porte til opladning kameraer, telefoner og andre små elektroniske apparater
• Krog til at hænges op
• Drevet af lithium ion batterier eller to AA-batterier
• IPX grad 4

OBS: Dette produkt kan ikke bestilles til Grønland og Færøerne.
Egenskaber for Moji Charging Station:
Batterilevetid: 50 h
Vægt: 430 g
Antal batterier: 2 stk
Lysdæmper: Ja
Lysstyrke: 250 Lm
Maksimal rækkevidde: 14 m
Black Diamond deler de samme oplevelser, som du gør på sten, is og sne, og disse oplevelser inspirerer dem til at gøre det bedst mulige gear til klatrere, skiløbere og udendørsentusiaster. Det, der begyndte med en ambolt og en hammer i en baggård, er nu vokset til en global virksomhed med kontorer på tre kontinenter. Black Diamond er et firma, der ikke kun er for bjergbestigere og skiløbere, men et, der står for ånden i de sportsgrene, vi dyrker idag. Siden 1957 har deres innovative geardesign sat standarden på mange områder. Dette er dels resultatet af engagement, lyst og flid fra et utroligt team af mennesker. Det er også et resultat af, at de selv er klatrere og skiløbere.

Mere fra Black Diamond

Se alle Powerbanks & Opladere

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!