Women's Notion SP Pants - ID: A058899

Black DiamondWomen's Notion SP Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Notion SP Pants fra Black Diamond

Notion SP Bukser fra Black Diamond er behagelige træningsbukser, der passer til en række forskellige aktiviteter som bouldering, gymtræning eller en gåtur. Det elastiske taljebånd giver en god pasform, og de elastiske benender holder buksebenene på plads under din aktivitet. Damestørrelser. Materiale: 98% Bomuld, 2% Elastan.
Egenskaber for Women's Notion SP Pants:
Benlængde: Full Length
Zip-off: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
Polstring: Upolstret
Stretch: Ja
Opbevaringslomme: Ja
Black Diamond deler de samme oplevelser, som du gør på sten, is og sne, og disse oplevelser inspirerer dem til at gøre det bedst mulige gear til klatrere, skiløbere og udendørsentusiaster. Det, der begyndte med en ambolt og en hammer i en baggård, er nu vokset til en global virksomhed med kontorer på tre kontinenter. Black Diamond er et firma, der ikke kun er for bjergbestigere og skiløbere, men et, der står for ånden i de sportsgrene, vi dyrker idag. Siden 1957 har deres innovative geardesign sat standarden på mange områder. Dette er dels resultatet af engagement, lyst og flid fra et utroligt team af mennesker. Det er også et resultat af, at de selv er klatrere og skiløbere.

Mere fra Black Diamond

Se alle Træningsbukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!