Women's Stormline Stretch Rain Pants - ID: A039769

Black DiamondWomen's Stormline Stretch Rain Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Stormline Stretch Rain Pants fra Black Diamond

W Stormline Stretch Rain Bukser fra Black Diamond giver den sikkerhed, du har brug for til at skubbe dine grænser uanset vejret. Med BD.dry vandtæt / åndbar / vindtæt stretch stof, disse bukser er holdbare, komfortable og pålidelige, når stormen ruller ind.
• Stretch stof øger holdbarhed og komfort
• Bøjede knæ
• 1/3 længde lynlås på begge ben med knapjustering for bedre pasform
• Elastisk talje med indvendige snoretræk
• Pakkes i sin egen lomme
• 88% nylon, 12% elastan
Egenskaber for Women's Stormline Stretch Rain Pants:
Hovedmateriale: Nylon
For: Nej
Justering nederst i buksebenet: Ja
Membran: BD.Dry™
Polstring: Upolstret
Stretch: Ja
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Reflekser: Nej
Bib: Nej
Seler: Nej
Black Diamond deler de samme oplevelser, som du gør på sten, is og sne, og disse oplevelser inspirerer dem til at gøre det bedst mulige gear til klatrere, skiløbere og udendørsentusiaster. Det, der begyndte med en ambolt og en hammer i en baggård, er nu vokset til en global virksomhed med kontorer på tre kontinenter. Black Diamond er et firma, der ikke kun er for bjergbestigere og skiløbere, men et, der står for ånden i de sportsgrene, vi dyrker idag. Siden 1957 har deres innovative geardesign sat standarden på mange områder. Dette er dels resultatet af engagement, lyst og flid fra et utroligt team af mennesker. Det er også et resultat af, at de selv er klatrere og skiløbere.

Mere fra Black Diamond

Se alle Regnbukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!