Matrix - ID: A039801

Kampagne
25% - KODE

BlizMatrix

Mere info

Mere om Matrix fra Bliz

Matrix fra Bliz er sportsbriller med bredt cylindrisk synsfelt, der giver dig mulighed for at opleve en ny dimension af omgivelserne. I racerposition øger du synligheden med en betydelig andel i forhold til andre briller, hvilket gør sportsbriller til gode i de mest krævende sportsgrene.
Matrix er lavet af letvægts og fleksibelt materiale TR90 og leveres med justerbare skulderender og næsedele for optimal pasform og komfort. Med strategisk placerede ventilationshuller i linsens øverste del øges luftcirkulationen og fugt reduceres til umodne brug. Sportbrillerne testes og anerkendes af mange berømte atleter rundt om i verden. Matrix leverer "likes" hvor end du går, meget takket være det slående design og det fantastiske synsfelt.

Lens: VLT
Brown Red Multi: 14%
Brown Rose Multi: 14%
Smoke Blue Multi: 14%
Smoke Silver Mirror: 14%
Egenskaber for Matrix:
Fotokromatisk linse: Nej
Udskiftelig linse: Ja
Udskiftelig linse medfølger: Nej
Linse kategori (EN1938): 3
Lystransmission: 14 %
Polariserende: Nej
Bliz tilbyder fine sportsbriller og beskyttelsesbriller til dig, der træner eller kan lide at nyde sne og pister. Masser af bang-for-the-buck! Deres tekniske sportsbriller og beskyttelsesbriller, der er specielt designet til at få dig til at føle dig sikker og beskyttet. Beskyt øjnene, få det skarpeste synsfelt, og hold stilen!

Mere fra Bliz

Se alle Sportsbriller

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!