Børnebukser & Shorts

(215 varer)

Hos Outnorth finder du børnebukser og børneshorts, der passer til leg og eventyr for både de mindste og de større børn. Når hele familien skal ud på pisterne, finder du bl.a. de varme overtræksbukser og skalbukser, der er handy, selv når en lang dag på skiene bliver til leg i sneen. Til sommer eller indendørstræningen vil du også finde smukke allround shorts og løbetights i børne- og juniormodeller.

Holdbare bukser med forstærkede knæ

I modsætning til de fleste voksne vælger børn at udforske verden på flere måder end bare til fods og giver sjældent op, bare fordi det er vådt, mudret eller gruset. Bukserne er formentlig blandt de mere sårbare beklædningsgenstande i børnenes garderobe, da især knæene ofte lider under en masse slid. Mange børnebukser kommer derfor med forstærkede knæ, så de holder længere og ikke stopper legen for tidligt. Blandt udvalget af børnetøj findes der forskellige typer af bukser med forstærkede knæ, bl.a. fra Didriksons, Lundhags og Helly Hansen.

Komfortable bukser i alle lag

Bortset fra, at der er mange fordele med slidstærke børnebukser, så ved alle forældre, at komforten er altafgørende for, om dit barn ønsker at tage noget bestemt tøj på eller ej. Hvis det på nogen måde er ubehageligt, kløer eller stikker, kommer det sjældent i brug. I vores store udvalg af bukser til børn, vil du derfor finde mange bløde og behagelige bukser samt skiundertøj, der passer godt sammen med eksempelvis regntøj eller som et ekstra lag om vinteren. Mange bukser er lavet af materialer, der er vandtætte, åndbare og tørrer hurtigt, hvis det bliver vådt udenfor. Flere af de forskellige junior- og børnebukser, vi forhandler, er fremstillet af genbrugsmaterialer. Disse modeller kommer fra Picture Organic Clothing og Didriksons, der bruger genvundet polyester i sin produktion. Fra blandt andre Jack Wolfskin og Lundhags findes der endda bukser, der er fremstillet af økologiske materialer.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!