Børnebukser & Shorts

(206 varer)
Blank

Anbefalet

FÅK
Brant Kid's Ski Pants Black
 

Hos Outnorth finder du børnebukser og børneshorts, der passer til leg og eventyr for både de mindste og de større børn. Når hele familien skal ud på pisterne, finder du bl.a. de varme overtræksbukser og skalbukser, der er handy, selv når en lang dag på skiene bliver til leg i sneen. Til sommer eller indendørstræningen vil du også finde smukke allround shorts og løbetights i børne- og juniormodeller.

Holdbare bukser med forstærkede knæ

I modsætning til de fleste voksne vælger børn at udforske verden på flere måder end bare til fods og giver sjældent op, bare fordi det er vådt, mudret eller gruset. Bukserne er formentlig blandt de mere sårbare beklædningsgenstande i børnenes garderobe, da især knæene ofte lider under en masse slid. Mange børnebukser kommer derfor med forstærkede knæ, så de holder længere og ikke stopper legen for tidligt. Blandt udvalget af børnetøj findes der forskellige typer af bukser med forstærkede knæ, bl.a. fra Didriksons, Lundhags og Helly Hansen.

Komfortable bukser i alle lag

Bortset fra, at der er mange fordele med slidstærke børnebukser, så ved alle forældre, at komforten er altafgørende for, om dit barn ønsker at tage noget bestemt tøj på eller ej. Hvis det på nogen måde er ubehageligt, kløer eller stikker, kommer det sjældent i brug. I vores store udvalg af bukser til børn, vil du derfor finde mange bløde og behagelige bukser samt skiundertøj, der passer godt sammen med eksempelvis regntøj eller som et ekstra lag om vinteren. Mange bukser er lavet af materialer, der er vandtætte, åndbare og tørrer hurtigt, hvis det bliver vådt udenfor. Flere af de forskellige junior- og børnebukser, vi forhandler, er fremstillet af genbrugsmaterialer. Disse modeller kommer fra Picture Organic Clothing og Didriksons, der bruger genvundet polyester i sin produktion. Fra blandt andre Jack Wolfskin og Lundhags findes der endda bukser, der er fremstillet af økologiske materialer.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!