Børneflyverdragter

(70 varer)

Hos os finder du et stort udvalg af flyverdragter til børn. Vi tilbyder flyverdragter til de kolde vintre, men har også vandtætte modeller til efterårsregnen. Blandt mærkerne finder du gode, slidstærke modeller fra bl.a. Reima, Didriksons og Isbjörn of Sweden.

Det perfekte vintertøj

En flyverdragt er det bedste vintertøj for alle børn. Det er bare at hoppe i og begive sig ud i eventyret, for tøjet sidder dér, hvor det skal, og dragten risikerer ikke at falde af. Dit barn slipper desuden for at få sne ind på uønskede steder og kan derfor frit rulle sig og lege i sneen. Med en vandtæt flyverdragt holder børnene sig tørre og glade. En flyverdragt med en god åndbarhed mindsker desuden risikoen for, at barnet får det for varmt, når vejret slår om.

Materialet er oftest skønt og bekvemt, er vandafvisende samt åndbart. Hos os finder du flyverdragter frie for PFC, men som stadig har en vandafvisende evne. Mange flyverdragter har endvidere reflekser, så dit barn nemt kan ses i mørket. Så slipper du også for at bekymre dig om løstsiddende reflekser, som let kan falde af under leg.

Slidstærke flyverdragter for længere levetid og holdbarhed

Børn leger for det meste, uanset vejr og underlag. Knæ og bagdel er ofte udsatte områder, da legen sjældent er begrænset til fødderne. Mange flyverdragter fremstilles derfor med forstærkede dele, så de holder længere. Hvis du køber rigtig gode og solide beklædningsgenstande til børnene, holder de også gerne længere, så de kan gå i arv til de mindre søskende. Hvis du køber slidstærkt kvalitetstøj, designet til udendørsbrug, gør du både dig selv og barnet en stor tjeneste.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!