Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Børnehandsker & Vanter

(204 varer)

Med gode, slidstærke vanter holder du børnene varme og glade hele vinteren. Hos os finder du solide børnevanter i en god kvalitet, som holder til det meste. I vores udvalg af vanter til børn og unge findes der et væld af modeller fra mærker som Hestra, Didriksons, Kombi og Urberg.

Vi har alt fra simple modeller til de mere avancerede. Vi tilbyder f.eks. vanter i det ventilerende Gore-Tex.

Gode, dejlige vanter, som barnet vil have på

Der sker ofte, at vanterne, sammen med huer og strømper, er de beklædningsdele, som hurtigst ryger af, hvis barnet ikke føler, at det er behageligt. Et par ordentlige vanter er et must for dit barn, men hvis de skal bruges, er det ikke hvad som helst, der dur. Sørg for at købe vanter, der sidder, som de skal, og som samtidig har en god åndbarhed. Et godt eksempel på åndbart materiale er uld. Uld har evnen til at varme, selvom vanten er blevet våd. Ved du til gengæld, at det bliver et meget regnfuldt efterår, kan det være en god idé at købe vandtætte vanter i stedet.

Sikkerhedsrem, der mindsker risikoen for at tabe vanterne

Med en sikkerhedsrem eller -snor på vanten eller handsken, forsvinder den ikke, selvom den tages af. Vi sælger naturligvis vanter, der sidder godt, men at de sidder fast, er ingen selvfølge, når det kommer til børn. Mange vanter er også udstyret med gode funktioner og justeringsmuligheder omkring håndleddet, så barnet kan holde hænderne tørre og varme. En god justering omkring håndleddet mindsker selvsagt risikoen for mange børns skræk, nemlig sne i vanterne!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!