Børnejakker & Veste

(573 varer)
Blank

Anbefalet

FÅK
Gävle Kid's Parka Black
 

Ingen ønsker, at deres børn skal fryse eller tvinges til at bære ubehageligt tøj. Det er vigtigt med komfort og funktionalitet, når hele familien er på udflugt. Kvalitativt og behageligt tøj, der ikke strammer, klør eller stikker, gør eventyret til en succes og vidunderligt for både forældre og børn.

Her hos Outnorth finder du et bredt udvalg af fine og robuste børnejakker til både forår, efterår og vinter fra mærker som Didriksons, Peak Performance og Jack Wolfskin. Jakkerne har også en masse gode funktioner, og de fås i forskellige modeller og farver.

Børnejakker til forskellige årstider

Varme børn bliver glade børn. En jakke, der er åndbar og ikke er for varm, er perfekt, når solen kommer frem, og foråret står i fuldt flor. Med en børnejakke, der er slidstærk, kan du lade børnene løbe rundt og være børn, uden at du har bekymringer vedrørende jakkernes holdbarhed. I foråret kan det være både vådt og mudret, hvilket mange børn elsker. Tøj, der kan klare våde forhold, gør foråret endnu sjovere for alle!

Når det bliver koldere, ønsker man naturligvis at iklæde sit barn varmt tøj, så man minimerer risikoen for nedkøling. Mange af de jakker, vi forhandler, er åndbare, og de tilpasser sig efter vejrskiftene, der ellers kan lede til af- og påklædning i en uendelighed.

Lag på lag-princippet

Hvis du iklæder dig selv eller dine børn efter lag på lag-princippet, kan du selv ”justere” temperaturen. Dette sker ved at tage et lag af eller på, når vejret slår om, eller aktiviteten ændres. Den luft, der skabes mellem lagene, skaber varme. Med dette princip transporteres fugten også lettere væk, så du og dit barn forbliver tør og varm i længere tid.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!