Børnejakker & Veste

(484 varer)
Blank

Anbefalet

FÅK
Happo One Junior Green Lemon
 

Ingen ønsker, at deres børn skal fryse eller tvinges til at bære ubehageligt tøj. Det er vigtigt med komfort og funktionalitet, når hele familien er på udflugt. Kvalitativt og behageligt tøj, der ikke strammer, klør eller stikker, gør eventyret til en succes og vidunderligt for både forældre og børn.

Her hos Outnorth finder du et bredt udvalg af fine og robuste børnejakker til både forår, efterår og vinter fra mærker som Didriksons, Peak Performance og Jack Wolfskin. Jakkerne har også en masse gode funktioner, og de fås i forskellige modeller og farver.

Børnejakker til forskellige årstider

Varme børn bliver glade børn. En jakke, der er åndbar og ikke er for varm, er perfekt, når solen kommer frem, og foråret står i fuldt flor. Med en børnejakke, der er slidstærk, kan du lade børnene løbe rundt og være børn, uden at du har bekymringer vedrørende jakkernes holdbarhed. I foråret kan det være både vådt og mudret, hvilket mange børn elsker. Tøj, der kan klare våde forhold, gør foråret endnu sjovere for alle!

Når det bliver koldere, ønsker man naturligvis at iklæde sit barn varmt tøj, så man minimerer risikoen for nedkøling. Mange af de jakker, vi forhandler, er åndbare, og de tilpasser sig efter vejrskiftene, der ellers kan lede til af- og påklædning i en uendelighed.

Lag på lag-princippet

Hvis du iklæder dig selv eller dine børn efter lag på lag-princippet, kan du selv ”justere” temperaturen. Dette sker ved at tage et lag af eller på, når vejret slår om, eller aktiviteten ændres. Den luft, der skabes mellem lagene, skaber varme. Med dette princip transporteres fugten også lettere væk, så du og dit barn forbliver tør og varm i længere tid.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!