Børneregntøj

(133 varer)

"Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning". Det har børn hørt i generationer fra os voksne. Men hvis sandheden skal frem, er det sandsynligvis nok børnene, der retter sig efter udtrykket og glædeligt begiver sig ud, uanset om det er sjap eller regn. Hos Outnorth finder du et bredt udvalg af regntøj til børn. Her kan du finde godt og billigt regntøj - fra jakker til selebukser og komplette regnsæt fra mærker som Didriksons, Helly Hansen og Kozi Kidz.

Godt regntøj lader børnene gå på eventyr i al slags vejr

I modsætning til mange voksne (selvom der naturligvis er undtagelser) elsker mange børn regnvejr. De kan næsten ikke vente med at komme ud at hoppe i vandpytter eller pjaske rundt i strålerne. Børn giver simpelthen regnen den kærlighed, som den faktisk fortjener. For at de regnfulde lege skal blive endnu sjovere, behøves der robust og pålideligt regntøj, der ikke hindrer legen, tværtimod!

Regntøj, som holder tæt fra top til tå

Selvfølgelig klarer man sig godt med en regnjakke, men det rækker ikke så langt, når det kommer til aktive og regnglade børn. Med et helt regnsæt får fantasien og legen frit løb, uanset vejret. Børn står ikke stille og kigger på regnen, hvilket stiller store krav til bevægelsesfriheden, ligesom de enkelte dele skal kunne holde til hård brug. Hos Outnorth finder du godt og slidstærkt regntøj til hele familien og naturligvis også til børnene. Vælg blandt regnjakker og regnbukser fra velkendte mærker. Mange regnjakker er udstyret med vandtætte hætter, som også kan erstattes med en sydvest eller regnhat, der holder hovedet tørt og varmt, når det store regnskyl kommer.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!