Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Børneregntøj

(75 varer)

Regntøj til børn til regnfulde dage

"Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning". Det har børn hørt i generationer fra os voksne. Men hvis sandheden skal frem, er det sandsynligvis nok mest børnene, der retter sig efter udtrykket og glædeligt begiver sig ud, uanset om det er sjap eller regn. Hos Outnorth finder du et bredt udvalg af regntøj til børn. Herunder kan du finde godt og billigt regntøj – fra jakker til selebukser og komplette regnsæt fra mærker som Didriksons, Haglöfs og Lindberg.

Her gør regntøj en forskel

Du kan med fordel vælge regntøj til dit barn, hvis:
  • Du vil undgå, at dit barn bliver koldt og vådt på en regnvejrsdag
  • Dit barn skal færdes i våde områder, som f.eks. i skoven efter regn
  • Dit barn skal lege ude på smattede steder og med vandpytter

Godt regntøj lader børnene gå på eventyr i al slags vejr

I modsætning til mange voksne (selvom der naturligvis er undtagelser) elsker mange børn regnvejr. De kan næsten ikke vente med at komme ud at hoppe i vandpytter eller pjaske rundt i strålerne. Børn giver simpelthen regnen den kærlighed, som den faktisk fortjener.

For at de regnfulde lege skal blive endnu sjovere, behøver de et par gode gummistøvler og robust og behageligt regntøj, der ikke hindrer legen, tværtimod!

Regntøj, som holder tæt fra top til tå

Regntøj fås i mange modeller. Og det er ikke ligegyldigt, hvilket regntøj du vælger til dit barn. Det kommer helt an på barnets alder og aktivitetsniveau. Måske har du endda brug for flere modeller, så barnet har et sæt eller en heldragt i børnehaven og et regnsæt hjemme. Det er jo ikke sikkert, at fordi solen skinner om morgenen, når I tager af sted, at det holder hele dagen. Så er det praktisk at have et regnsæt fast i daginstitutionen.

Regnsæt – der dækker det hele

Selvfølgelig kan du nok klare dig godt med en regnjakke, men det rækker ikke så langt, når det kommer til aktive og regn-glade børn. Med et helt regnsæt får fantasien og legen frit løb, uanset vejret. Børn står ikke stille og kigger på regnen, hvilket stiller store krav til bevægelsesfriheden, ligesom de enkelte dele skal kunne holde til kraftig brug. Er dit barn meget aktivt og leger ude i al slags vejr eller går måske i skovbørnehave, så er et helt regnsæt det bedste valg.

Til de helt små børn kan du vælge en heldragt, hvor vand ikke kan komme ind nogen som helst steder. Når barnet bliver lidt ældre, er det smart at bukser og jakke kan bæres hver for sig. Vælg evt. bukser med overstykke eller seler, så barnet ikke skiller på midten og får bar ryg, når det leger.

Regnjakke

Til det store skolebarn eller teenageren kan det måske være nok med en regnjakke, som kan smides over skuldrene, når barnet skal ud ad døren og ned til bussen. Regnjakkerne fås i mange forskellige farver og mønstre, og det kan være en god idé at tage barnet/teenageren med på råd, når du vælger. Ellers risikerer du, at jakken bliver hængende på knagen, og dit barn bliver vådt på vej til skole. De fleste regnjakker har hætte, men der er forskel på designet. Nogle hætter hænger løst ned på ryggen, andre er gemt væk i kraven og nogle er aftagelige. Alle vores regnjakker er sikre for børn at bruge. Der er ingen snore eller lignende, de kan hænge fast og komme til skade i. Regnjakkerne lukkes med lynlås eller trykknapper eller begge dele, og nogle har skjult lukning, der gør det endnu sværere for regnen at komme ind.

Regnbukser

Når du vælger regnbukser til dit barn, handler det igen om alder og aktivitet. Dem med seler sidder bedre fast under leg, mens dem uden er hurtigere at få af ved f.eks. toiletbesøg. Nogle regnbukser har stropper i benene til at sætte under fødderne, så buksebenene ikke kravler op af støvlerne, når barnet løber eller hopper i vandpytter.

Regntøj med reflekser

Færdes dit barn ude efter mørket frembrud eller før solen står op, kan det være en god idé at købe regntøj med reflekser på, så barnet bliver mere synligt i mørke.

Regntøj til børn til ethvert behov

Uanset om dit barn til dagligt går i skovbørnehave, leger på legepladsen nede i parken eller skal med på naturferie til sommer sammen med resten af familien, så er regntøj en praktisk løsning.

Hos Outnorth finder du godt og slidstærkt regntøj til hele familien og naturligvis også til børnene. Vælg blandt regnjakker og regnbukser fra velkendte mærker. Mange regnjakker er udstyret med vandtætte hætter, som også kan erstattes med en sydvest eller regnhat, der holder hovedet tørt og varmt, når det store regnskyl kommer. Bestil i dag, og gør dit barn klar til at lege ude – også på regnvejrsdage.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!