Børnetrøjer & Fleece

(192 varer)
Blank

Anbefalet

FÅK
Happo One Junior Green Lemon
 

En dejlig og blød sweater er normalt en favorit hos børnene - både små og store, og det er en meget funktionel beklædningsgenstand. Så er det ikke nogen dårlig idé at købe en trøje i et rigtig godt materiale og af en høj kvalitet. Det er naturligvis noget, du finder hos Outnorth, og du kan bl.a. tage et kig på mærker som Aclima, Didriksons, Ivanhoe og Woolpower. Du kan sågar finde skjorter til børn og juniorer, både til hverdagsbrug eller som en del af det termiske skiundertøj til det næste vintereventyr. Til de varmere sommerdage er der T-shirts med fine prints, herunder økologisk bomuld fra Fjällräven.

Varmt mellemlag til kolde dage i sneen

Hvis du er på udkig efter et varmt mellemlag eller en varm trøje i efteråret, vil du finde et bredt udvalg af børne- og juniortøj her på Outnorth. Mange børnetrøjer kommer også i sæt med tilhørende komfortable bukser. Trøjer med en god åndbarhed i fleeceblandinger fungerer som et godt mellemlag til de kolde vinterdage. På denne måde køles kroppen ikke ned, hvis det bliver varmt, og hovedparten af disse varme trøjer tørrer også hurtigt, hvis de bliver fugtige.

Trøjer med smarte funktioner

Glemte huer og vanter i børnehaven og i skolen er en del af hverdagen for alle forældre. Hvad kunne være bedre end en varm trøje med indbygget hætte og varme lommer på maven? Du finder modellen hos mærket Aclima. Vi har i øvrigt flere børnetrøjer, der fungerer til de forskellige alderstrin, og de er lige så velegnet til hverdagsbrug som til udflugter eller større eventyr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!