Børnetrøjer & Fleece

(204 varer)

En dejlig og blød sweater er normalt en favorit hos børnene - både små og store, og det er en meget funktionel beklædningsgenstand. Så er det ikke nogen dårlig idé at købe en trøje i et rigtig godt materiale og af en høj kvalitet. Det er naturligvis noget, du finder hos Outnorth, og du kan bl.a. tage et kig på mærker som Aclima, Didriksons, Ivanhoe og Woolpower. Du kan sågar finde skjorter til børn og juniorer, både til hverdagsbrug eller som en del af det termiske skiundertøj til det næste vintereventyr. Til de varmere sommerdage er der T-shirts med fine prints, herunder økologisk bomuld fra Fjällräven.

Varmt mellemlag til kolde dage i sneen

Hvis du er på udkig efter et varmt mellemlag eller en varm trøje i efteråret, vil du finde et bredt udvalg af børne- og juniortøj her på Outnorth. Mange børnetrøjer kommer også i sæt med tilhørende komfortable bukser. Trøjer med en god åndbarhed i fleeceblandinger fungerer som et godt mellemlag til de kolde vinterdage. På denne måde køles kroppen ikke ned, hvis det bliver varmt, og hovedparten af disse varme trøjer tørrer også hurtigt, hvis de bliver fugtige.

Trøjer med smarte funktioner

Glemte huer og vanter i børnehaven og i skolen er en del af hverdagen for alle forældre. Hvad kunne være bedre end en varm trøje med indbygget hætte og varme lommer på maven? Du finder modellen hos mærket Aclima. Vi har i øvrigt flere børnetrøjer, der fungerer til de forskellige alderstrin, og de er lige så velegnet til hverdagsbrug som til udflugter eller større eventyr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!