Huer Børn

(176 varer)

Ingen ønsker, at børnene skal gå ud uden hue - eller at man skal risikere, at huen ryger af, så snart man kigger væk. Det kræver en god og skøn hue, som barnet vil have på. En hue, som varmer, men også er åndbar. Det skal ikke mindst være en hue, der hverken klør eller kradser.

Hos os finder du huer og halsedisser til børn og unge i mange forskellige modeller, bl.a. fra Didriksons, Sätila, Bergans og Aclima.

Lækre huer og halsedisser, som barnet vil have på

Sørg for, at ungerne holder sig varme ved at købe dejlige huer, som de gerne vil have på. I vores udbud finder du skønne og seje børnehuer, som uden tvivl bliver populære og dermed kommer til at blive siddende på hovedet, så det kan holdes varmt.

Vi har et stort udvalg af huer i alle mulige designs, lige fra beanies i et trikotmateriale og merinould til de rigtig varme huer med kunstpels-for. Uanset om du søger en strikket eller hæklet hue, finder du det her hos os i en lækker kvalitet til en favorabel pris. Strikkede og hæklede huer bør ikke på forhånd afskrives som noget, der klør, da dette afhænger af materialevalget og ikke fremstillingsmåden. Hos os finder du desuden fleeceforede huer, hvilket gør dem ekstra dejlige og bløde mod hovedet og ørerne.

Varm om både hoved og hals med en halsedisse

Når det bliver koldt eller blæsende, er halsen et udsat område. En kold vind kan let snige sig ind forbi halstørklædet, selvom det er varmt. Hvis du vil være sikker på, at dit barn holder varmen, er halsedissen et godt valg. Den kan enten fungere som et alternativ til halstørklædet eller som yderligere beskyttelse, når det bliver ekstra koldt.

En heldækkende balaclava holder både hals og hoved varmt. Den lukker kold luft og blæst ude, som ellers nemt smutter ind mellem hue og halstørklæde. Den er også et godt alternativ til halstørklæder ved vintersport, da lange, hængende halstørklæder ikke altid er lige praktiske. De varme og skønne elefanthuer kommer bl.a. fra Woolpower og Didriksons.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!