Børnehandsker & Vanter

(96 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Kids Reflective Mittens Silver/Black
 

Med gode, slidstærke vanter holder du børnene varme og glade hele vinteren. Hos os finder du solide børnevanter i en god kvalitet, som holder til det meste. I vores udvalg af vanter til børn og unge findes der et væld af modeller fra mærker som Hestra, Didriksons, Kombi og Urberg.

Vi har alt fra simple modeller til de mere avancerede. Vi tilbyder f.eks. vanter i det ventilerende Gore-Tex.

Gode, dejlige vanter, som barnet vil have på

Der sker ofte, at vanterne, sammen med huer og strømper, er de beklædningsdele, som hurtigst ryger af, hvis barnet ikke føler, at det er behageligt. Et par ordentlige vanter er et must for dit barn, men hvis de skal bruges, er det ikke hvad som helst, der dur. Sørg for at købe vanter, der sidder, som de skal, og som samtidig har en god åndbarhed. Et godt eksempel på åndbart materiale er uld. Uld har evnen til at varme, selvom vanten er blevet våd. Ved du til gengæld, at det bliver et meget regnfuldt efterår, kan det være en god idé at købe vandtætte vanter i stedet.

Sikkerhedsrem, der mindsker risikoen for at tabe vanterne

Med en sikkerhedsrem eller -snor på vanten eller handsken, forsvinder den ikke, selvom den tages af. Vi sælger naturligvis vanter, der sidder godt, men at de sidder fast, er ingen selvfølge, når det kommer til børn. Mange vanter er også udstyret med gode funktioner og justeringsmuligheder omkring håndleddet, så barnet kan holde hænderne tørre og varme. En god justering omkring håndleddet mindsker selvsagt risikoen for mange børns skræk, nemlig sne i vanterne!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!