Huer Børn

(137 varer)
Blank

Anbefalet

FÅK
Kids Knitted Beanie Set Grey
 

Ingen ønsker, at børnene skal gå ud uden hue - eller at man skal risikere, at huen ryger af, så snart man kigger væk. Det kræver en god og skøn hue, som barnet vil have på. En hue, som varmer, men også er åndbar. Det skal ikke mindst være en hue, der hverken klør eller kradser.

Hos os finder du huer og halsedisser til børn og unge i mange forskellige modeller, bl.a. fra Didriksons, Sätila, Bergans og Aclima.

Lækre huer og halsedisser, som barnet vil have på

Sørg for, at ungerne holder sig varme ved at købe dejlige huer, som de gerne vil have på. I vores udbud finder du skønne og seje børnehuer, som uden tvivl bliver populære og dermed kommer til at blive siddende på hovedet, så det kan holdes varmt.

Vi har et stort udvalg af huer i alle mulige designs, lige fra beanies i et trikotmateriale og merinould til de rigtig varme huer med kunstpels-for. Uanset om du søger en strikket eller hæklet hue, finder du det her hos os i en lækker kvalitet til en favorabel pris. Strikkede og hæklede huer bør ikke på forhånd afskrives som noget, der klør, da dette afhænger af materialevalget og ikke fremstillingsmåden. Hos os finder du desuden fleeceforede huer, hvilket gør dem ekstra dejlige og bløde mod hovedet og ørerne.

Varm om både hoved og hals med en halsedisse

Når det bliver koldt eller blæsende, er halsen et udsat område. En kold vind kan let snige sig ind forbi halstørklædet, selvom det er varmt. Hvis du vil være sikker på, at dit barn holder varmen, er halsedissen et godt valg. Den kan enten fungere som et alternativ til halstørklædet eller som yderligere beskyttelse, når det bliver ekstra koldt.

En heldækkende balaclava holder både hals og hoved varmt. Den lukker kold luft og blæst ude, som ellers nemt smutter ind mellem hue og halstørklæde. Den er også et godt alternativ til halstørklæder ved vintersport, da lange, hængende halstørklæder ikke altid er lige praktiske. De varme og skønne elefanthuer kommer bl.a. fra Woolpower og Didriksons.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!