Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Undertøj & Skiundertøj Barn

(79 varer)

Køb nyt undertøj til børn og juniorer online hos Outnorth. Her finder du skjorter, bukser og skiunderbukser og komplette overalls i en række smukke materialer som f.eks. merinould.

Komfortabelt undertøj med bløde sømme, der ikke gnaver

Skiundertøj sidder tæt ind til kroppen, og tænk så på alt det andet tøj, der sidder i lag ovenpå. Især hvis man sigter mod pisterne eller skisporet. Det er derfor nemt at regne ud, at skiundertøj med sømme, der gnaver eller på anden måde sidder ubehageligt, næppe kan komme med på et eventyr mere end én gang. Vi forhandler mange bløde og behagelige former for skiundertøj, der ikke irriterer huden, herunder bukserne syet med flatlocksømme fra Urberg, der sikrer, at der ikke opstår friktion. Blandt rækken af ​​skiundertøjsmodeller er der også produkter fra en række andre mærker, herunder Aclima, Icebreaker og Helly Hansen.

Skiundertøj, der ånder

Når du køber skiundertøj er det vigtigt at tænke på valget af åndbare materialer, og som gerne har en fortsat opvarmende effekt, selvom det bliver vådt. Et godt eksempel på et sådant materiale er uld, som meget af vores skiundertøj til børn er fremstillet af. En populær type uld, som anvendes til en stor del af skiundertøjet, er merinould. Merinould har mange specielle funktioner, der gør materialet optimalt til beklædningsgenstande, der bæres tæt ind til kroppen. Materialet tiltrækker ikke kropslugt på samme måde som andre materialer, og det behøver ikke at blive vasket så ofte, men kan i stedet blive luftet, hvorefter det stadig føles frisk. Det er også et materiale, der ånder godt og har en god evne til at transportere fugten væk. Desuden tørrer merinould hurtigt, hvis den skulle bliver vådt.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!