Det Nordlige København & Nationalpark Kongernes - ID: A059369

Calazo förlagDet Nordlige København & Nationalpark Kongernes

Mere info

Mere om Det Nordlige København & Nationalpark Kongernes fra Calazo förlag

Calazo friluftskort er en serie af outdoor-kort udviklet med fokus på vandring, kajak eller kano, cykling og mountainbike. Det Nordlige København & Nationalpark Kongernes kort er udviklet med fokus på friluftslivet nord for København og i Nordsjælland, hvor de lokale vandrestier samt mountainbike- og ­kajak­ruter er nøje beskrevet. Desuden finder du detaljeret ­information om frie teltningsområder og teltpladser, ­shelters, parkerings­muligheder samt tips om indkvartering og overnatning m.m. På Calazos kort har hver friluftsfacilitet et unikt nummer,­ så du nemt kan søge i calazo.dk/sog. Der finder du ­detaljeret information om den nøjagtige position, ­serviceniveau, bookingbetingelser m.m. for shelters, bålsteder og teltpladser.
Egenskaber for Det Nordlige København & Nationalpark Kongernes:
Sprog: Dansk
Calazo forlag udgiver meget fine og inspirerende bøger og guider i alle former for udendørs områder. Derudover udgiver de kort i slidstærkt Tyvek-materiale

Mere fra Calazo förlag

Se alle Litteratur

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!