Klättring i Östergötland - ID: A051671

kampagne

Calazo förlagKlättring i Östergötland

Mere info

Mere om Klättring i Östergötland fra Calazo förlag

Klättring i Östergötland er en klatrebog, der indeholder mere end 1.000 ruter i Östergötland i Sverige! En bog der beskriver mere end 1.000 ruter, opdelt i 45 forskellige klatre områder i Östergötland, Sverige - i alt mere end 20.000 meter klatring. Ågelsjön er måske det mest naturskønne klatreområde i Sverige.
Siden den sidste klatreguide kom over Ågelsjön (1995), det er sket en masse. I denne vejledning vil du finde mange nye områder, der er begyndt at udvikles og som der indtil nu ikke har været nogen oplysninger om. Bogen kigger også på en håndfuld af de nærliggende klipper i Småland.
Forfatteren Fredrik Schlyter voksede op i Norrköping i Sverige og begyndte sin klatre karriere på klipperne ved Ågelsjön. Ud over hans passion for bjergene og klipperne, arbejder han som fotograf, helst med naturen og udendørs aktiviteter som motiv. Fredrik har også medvirket som fotograf i bogen Klättrarens själ (2005) sammen med psykolog og klatrer Per Calleberg.
Forfatter: Fredrik Schlyter
Release Date: 2011-12-12
Band: Soft flexband
Antal sider: 396
ISBN: 978-91-978180-9-4
Svensk tekst
Calazo forlag udgiver meget fine og inspirerende bøger og guider i alle former for udendørs områder. Derudover udgiver de kort i slidstærkt Tyvek-materiale

Mere fra Calazo förlag

Se alle Litteratur

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!