Norra Stockholm - ID: A051570

Calazo förlagNorra Stockholm

Mere info

Mere om Norra Stockholm fra Calazo förlag

Calazo Norra Stockholm er et tåleligt terræn kort i skala 1:50000 over det nordlige Stockholm i Sverige. Dobbeltsidet print på varigt Tyvek-materiale. Calazo gør kort printet på Tyvek materiale. Tyvek er et plastmateriale, der tåler at blive foldet næsten lige så mange gange som du ønsker. Det kan modstå vand og er yderst slidstærkt og også meget let.
Med et kort printet på Tyvek får man et kort, der holder meget længe, og man ikke behøver at være så forsigtigt med det.
Calazos kort er dobbeltsidet, de har således kort printet på begge sider.
Dette kort er et terræn kort i skala 1:50000 og er velegnet til forskelligartet blandinger af aktiviteter såsom vandreture, svampeplukning, vandreture, kanosejlads, mountainbiking, cykling, skøjteløb eller ture i almindelighed.
Kortet dækker over: Sigtuna - Norrköping - Görväln - Järvafältet - Vallentuna - Lidingö - Vaxholm - Domarudden.
Egenskaber for Calazo Norra Stockholm
• Størrelse: 50x70cm.
• Skala: 1:50000
• Materiale: Tyvek
Egenskaber for Norra Stockholm:
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 500 x 700 mm
Calazo forlag udgiver meget fine og inspirerende bøger og guider i alle former for udendørs områder. Derudover udgiver de kort i slidstærkt Tyvek-materiale

Mere fra Calazo förlag

Se alle Litteratur

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!