Paddla Kajak I Bohuslän - ID: A051565

Calazo förlagPaddla Kajak I Bohuslän

Mere info

Mere om Paddla Kajak I Bohuslän fra Calazo förlag

I Paddla kajak i Bohuslän får du tip til 22 ture fra Strömstad i nord til Kungälv i syd. Oplev Kosterhavet, Sveriges første marine nationalpark, Fjällbackas øverden af skinnende rød Bohusgranit og de historiske farvande omkring Marstrand.
Bohuslän har en unik skærgård. I det salte vand findes en større artsdiversitet end noget andet sted i Sverige. Blandt de mange øer, holme og skær støder du på spættede sæler, skarve og med lidt held også marsvin eller hvaler. Du kan bevæge dig rundt mellem charmerende kroer og vandrerhjem i pittoreske, gamle fiskerlejer eller slå dit telt op på en lille ubeboet ø med horisonten som nabo. At kalde Bohuslän for et padleparadis er næppe en overdrivelse.

Bogen hjælper dig med at udforske alt fra lokale padlevande til golde, udsatte miljøer i den ydre skærgård.
Bogen indholder bl.a.:
  • Detaljerede turbeskrivelser
  • Speciallavede kort over hver enkelt tur
  • Tip til overnatningsmuligheder, restauranter og kajakudlejere
  • Illustrerede kapitler om flora og fauna
  • Supplerende oplysninger om kulturhistorie og seværdigheder
Calazo forlag udgiver meget fine og inspirerende bøger og guider i alle former for udendørs områder. Derudover udgiver de kort i slidstærkt Tyvek-materiale

Mere fra Calazo förlag

Se alle Litteratur

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!