Vegetarisk turmat - ID: A178126

Calazo förlagVegetarisk turmat

Mere info

Mere om Vegetarisk turmat fra Calazo förlag

I Vegetarisk turmad fra Calazo forlag får du 95 vegetariske opskrifter fra forskellige dele af verden, som du kan tilberede, når du er ude. Alle opskrifterne i bogen er tilpasset til at kunne tilberedes under ture, der varer længere end et par dage, f.eks. en vandretur i fjeldene. Ingredienserne kan opbevares ved stuetemperatur, de er nemme at bære med sig, optager ikke meget plads i rygsækken, og tilberedningstiden er så kort som muligt.
Opskrifterne er struktureret sådan, at du forbereder en del derhjemme, nogle gange ved at tørre de nødvendige ingredienser og derefter pakke alt ned i passende små flasker og poser. Når du er ude på turen, foretager du de sidste forberedende trin og tilbereder måltiderne, læner dig tilbage og nyder det. Prøv at lave en Okonomiyaki efter en lang dags vandring - det er himmelsk!

Forfatteren Oskar Karlin er en passioneret friluftsmenneske og kartograf, der har foretaget utallige vandreture og skiture i de svenske fjelde. Oskars brændende interesse for vegetarisk mad fra hele verden har gennem årene udviklet sig til den opskriftsamling, der danner grundlaget for denne bog.

Vietnam, Kina, Japan, Indien, Indonesien, Thailand, USA, Mexico, Sverige, Italien, Georgien, Ukraine, Tyrkiet, Libanon...
Egenskaber for Vegetarisk turmat:
Lavet i: Estland
Sprog: Svensk
ISBN: 9789189541399
Antal sider: 252 stk
Calazo forlag udgiver meget fine og inspirerende bøger og guider i alle former for udendørs områder. Derudover udgiver de kort i slidstærkt Tyvek-materiale

Mere fra Calazo förlag

Se alle Litteratur

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!