Weekendvandra kring Göteborg - ID: A178151

Calazo förlagWeekendvandra kring Göteborg

Mere info

Mere om Weekendvandra kring Göteborg fra Calazo förlag

Weekendvandring rundt omkring Göteborg fra Calazo forlag tager dig med på 18 weekender fyldt med vandring, god mad og hyggelige overnatningssteder.
Når du weekendvandrer, går du med let oppakning og kan fuldt ud fokusere på at nyde omgivelserne. Om aftenen sætter du dig ned ved et dækket bord, og om natten sover du i en komfortabel seng. Efter morgenmaden venter endnu en vandringsdag.

I bogen finder du alt, hvad du har brug for for at planlægge og gennemføre din weekendvandring:
  • Detaljerede beskrivelser af de fineste vandreture i Bohuslän, Västergötland og Halland
  • Særligt tegnede kort over hver dagsstrækning
  • Forslag til overnatningssteder, restauranter og offentlig transport
  • Information om kulturhistorie og seværdigheder

Forfatteren Karin Fingal arbejder som freelancejournalist i Göteborg. Hun er vokset op på en ø i Bohuslän og elsker at være i naturen, helst både i fritiden og i arbejdstiden. Billederne i bogen er taget af Fredrik Schenholm, der til dagligt er brandmand, men han er også uddannet geolog og en af landets mest erfarne eventyrsfotografer. Sammen har forfatterne tidligere udgivet bøgerne Vandring på Bohusleden og Det vilde Göteborg.
Egenskaber for Weekendvandra kring Göteborg:
Sprog: Svensk
ISBN: 9789189541641
Lavet i: Estland
Calazo forlag udgiver meget fine og inspirerende bøger og guider i alle former for udendørs områder. Derudover udgiver de kort i slidstærkt Tyvek-materiale

Mere fra Calazo förlag

Se alle Litteratur

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!