Aurora 2,5L - ID: A029010

CamelbakAurora 2,5L

Mere info

Mere om Aurora 2,5L fra Camelbak

Aurora 2,5L fra Camelbak rygsæk er en væskerygsæk med et væskesystem, der kan holde 2,5 liter. Rygsækken er designet til cyklister. Designet til damer. Små, men kraftfulde, Aurora er lige den rette størrelse til at tilvejebringe væske i op til 2 timer i sadlen. Indersiden har en elastik til din pumpe og en organisator for at holde dine værktøjer i orden. Der er også en elastisk ydre lomme til de dage, hvor du har brug for at bringe nogle mere tøj. Reflekterende accenter holder dig synlig i svagt lys. Magnetisk Tube Trap holder slangen sikkert på plads og til rådighed, når du har brug for det.
Egenskaber for Aurora 2,5L:
Rumfang: 2,5 L
Vægt: 220 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 40 x 23.5 x 16.5 cm
Hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Ja
Topåbning: Fast toplåg
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Nej
CamelBak gør hydreringsprodukter såsom vandflasker og væskeposer. Under fysisk aktivitet er væske livsvigtigt, og dehydrering kan føre til alvorlige konsekvenser. Med en væskepose på du altid har vand til rådighed uden at skulle bruge hænderne.

Mere fra Camelbak

Se alle Løberygsæk

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!