Circuit Vest 1,5L - ID: A028995

CamelbakCircuit Vest 1,5L

Mere info

Mere om Circuit Vest 1,5L fra Camelbak

Circuit Vest 1,5 L fra CamelBak er en bekvem løbevest med tilhørende Crux væskesystem. Den sidder stramt og omgiver kroppen så pakningen ikke vil hoppe, og følger alle dine bevægelser, så du næppe lægger mærke til, at rygsækken er der, under løbeturen. Circuit Vest 1,5 l er en af CamelBak mest populære løbevest. Denne udgave af Circuit er rigtig let og inkluderer en 1,5-liters Crux væskesystem. Og selvfølgelig giver det stadig har alle de funktioner, der gør det til en favorit for udholdenhedsløbere: forlommer til geler og brændstof, en sikker lynlås lomme, der passer til de fleste telefoner og reflekterende detaljer for at holde dig synlig i svagt lys. De to fuldt justerbare brystbælter sikrer en tæt pasform, der ikke hæmmer din vejrtrækning.
Egenskaber for Circuit Vest 1,5L:
Køn: Unisex
Rumfang: 3,5 L
Vægt: 180 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 34 x 23 x 8 cm
Hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Ja
Topåbning: Andet
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Nej
CamelBak gør hydreringsprodukter såsom vandflasker og væskeposer. Under fysisk aktivitet er væske livsvigtigt, og dehydrering kan føre til alvorlige konsekvenser. Med en væskepose på du altid har vand til rådighed uden at skulle bruge hænderne.

Mere fra Camelbak

Se alle Løberygsæk

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!